Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Monday, 3 June 2013 - 2 People[s]

Kalian tau apa maksud cursor hover? Maksudnya, cursor berubah ketika menyentuh sebuah link. Jadi dalam satu blog, kamu bisa membuat 2 kursor selaligus. Ikuti step ini :

1. Login blogger > Dashboard > Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript
2. Copy kode ini
<style type="text/css">body, a, a:link{cursor:url(url cursor 1), default;} a:hover {cursor:url(url cursor 2),wait;}</style>
3. Paste-kan di tab HTML/JavaScript tadi.
 **Warna biru : Kalian ganti dengan URL kursor yang sudah kalian pakai, ingat! URL! bukan KODE HTML~!
Kamu bisa cari cursor disini . Cara mendapatkan URL dari web yang barusan aku kasih : Klik kanan gambar kursor yang kamu pilih > Copy image URL
     Warna merah : Kalian ganti dengan kursor yang kalau menyentuh link, akan berubah menjadi cursor yang lain.
4. Kalau sudah, klik "Save"
5. Buka blog kamu, dan lihat hasilnya :D

Cr : Lyssa Faizureen

Labels:







Blogger kalsum ummu said...

kak kok di dashboard blog aku kalo pake add a gadjed jadi aneh gitu yah??

 
Blogger Iswara Aulia Widasari said...

gak ada add a gagdet

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!