Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Saturday, 13 July 2013 - 2 People[s]

Hello and Assalamu'alaikum readers!
Terkadang, kita pasti bosen dengan font yang di sediain di blogger itu-itu aja. Tapi ternyata, kita bisa mengubah font di blog kita sesuai keinginan alias Free!! Talk Kakao Talk *lohh ._.
  • Dashboard > Template >  Edit HTML
  • Tekan Ctrl + F di keyboard, lalu cari kode ini
#content-wrapper {
  • Atau kalau kode di atas tidak ketemu, cari kode ini 
#content-inner {
  • Jika sudah ketemu, copy lagi kode ini
background:#fff repeat-y ;font-family:Title Font Kamu;
  • Ganti kode berwarna merah dengan title font kamu. 
  • Sebelum di save, preview dulu.
  • Kalau tidak ada yang error, barulah save!
Gimana? Lebih cantik, bukan? :)






Blogger fridajulia sherryl u said...

Sal, aku kan pake template designer nih, gimana ya cara ganti font nya? Udah aku coba berapa kali masih aja gak bisa keganti :(

 
Blogger Tabina Ayesha said...

Kak, gimana cara masangnya?

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!