Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Saturday, 31 August 2013 - 5 People[s]

Tutorial ini di request samaa.. siapa yaa.. duh lupa :face60: pokoknya ada deh. Live preview dari tutorial ini sendiri bisa kamu lihat di blog ini. Coba arahkan kursor kalian ke sebuah gambar, atau gambar anime itu. Pasti ada bayangan di bawahnya:face12: Itu dia yang namanya "Reflection". Penasaran:120: ihh kepoo, hehe piss:face4:
  • Dashboard > Template > Edit HTML > Cari kode img{ Untuk di blogskin juga sama aja caranya ya.
  • Copy kode ini.
-webkit-transition: .7s;
-moz-transition: .7s ;
transition: .7s ;
}
img:hover{opacity: 1; -webkit-box-reflect: below 0px -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(transparent), color-stop(.7, transparent), to(rgba(0,0,0,0.4)));
}
  • Paste kan kode tadi tepat di bawah kode img{
  • Silahkan di save:face69:
Salsa lupa dapet kode itu dari siapa:face53: soalnya udah lama. Salsa ngambil kode itu langsung dari template Salsa sendiri.






Blogger Hasyimiah Azahra said...

kak salsa,kalo untuk blogskin sama aja y?

 
Blogger Nurhajar Izzah Azkiya said...

kloo untuk blogskin?

 
Blogger Indah Melisiam said...

thanks salsa tutonya, aku pake :)

 
Blogger maslihatul jannah said...

Manjur kak. Thx ya kak ^^

 
Blogger Fryda Aulia said...

Izin Pakai buat skins ya kak ^^

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!