Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Sunday, 25 August 2013 - 2 People[s]

Untuk Yang sudah di bikin gambarnya :
  • Buka Photoshop, di menu bar, klik File > Open. Pilih gambar yang ingin kamu transparan kan.
  • Setelah terbuka gambarnya di kanvas, tekan huruf E di keyboard. Lalu klik kanan pada icon tool yang terpilih > Magic Eraser Tool.
  • Gambar di bawah ini gambar yang akan salsa jadikan transparan.
  • Klik di daerah mana saja yang ingin di transparan-kan.
  • Selesai. Simpan dengan format png
Untuk gambar yang ingin di bikin :
  • File > New atau Ctrl + N. Tentukan width, height, dan resolution-nya sesuai selera. Ubah bakcground white menjadi transparent.
  • Setelah itu, buat lah apa yang ingin kamu buat. 
  • Kalau sudah selesai, File > Save As. Simpan dengan format png







Blogger Maya Fitriani said...

Ka aku minta font kaka dong.. kirim ke facebook bisa gak? kalau ga kita tukera font aja :) jawab cbox ku yah

 
Blogger raissa puteri said...

aku cs3 kan kak..gaada gambar penghapus, adanya tongkat magic eraser tool, tapi aku gatau cara transparent kannya gmn .-.

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!