Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Friday, 13 September 2013 - 2 People[s]

Helloo, apa kabar? :)
Tutorial ini di request sama kak Novita. Please ya kalau mau repost pake kredit, kreditnya pake link!*bawel ah*
Kode ini aku ambil dari template aku langsung. Kamu tau kan kayak apa? Iya, kayak sidebar aku sekarang, ada border garis putus putus nya kan?
  • Dashboard > Template > Edit HTML > Cari kode ini. Kalo gak ketemu, coba cari kode lain yang mirip mirip seperti kode di bawah.
.sidebar .widget {
  • Kalau di bawah kode tadi ada kode lain yang berakhiran tanda }, silahkan hapus dan ganti dengan kode ini
border: 1px dashed #000000;
border-radius:5px;">
line-height:1.8em;
margin: 1.5em 0 .5em;
}
  • Kode yang warna merah ganti saja dengan kode warna kesukaanmu.
  • Tutorial ini sekaligus melengkungkan bordernya :)
  • Kalau sudah, boleh di Save.
Gimana, jadi kan? Hehehehe. Jangan lupa kreditnya kalo mau repost. Makasih udah baca. Byeee.






Blogger Selma Garuda said...

Kak ? itu buat blogskin aja, atau nggak ?

 
Blogger Arnetta Fasya said...

Iya kak,.. Kok gak ada ya? Kode nya?

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!