Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Tuesday, 5 November 2013 - 7 People[s]

Skin thumbnail
Preview | Details | Codes
       Alhamdulillah, aku berhasil menyelesaikan rancangan blogskin lagi untuk yang kelima kalinya. Basecode nya dari Cezzy. Ini 100% aku sendiri yang desain warna dan temanya, bukan templatenya! Hehehe. Please rate this, rate back? Comment ^^ Aku harap kamu sukaaaa.






Blogger Salwa Nisrina said...

Mirip Template Ku :V :V :V Hanya Diubah Image Dan Warna Nya Saja :V

 
Blogger Maylafaizza Audiva Kyranni said...

Kak, aku re-edit ya:) Nanti ku kasih credits

 
Blogger Anugerah Mullia Ulfa Salsabella said...

Maylafaizza : boleh kok, tapi plus link ya :)

 
Blogger Asha Deborah said...

Cara pakai skins ini gimana salsa? bedanya skins sama template itu apa? makasih banyak ya >.<

 
Blogger raissa puteri said...

@Asha deborah: kok jadi aku yang jawab :v kak salsa, lagi Hiatus kyknya jadi gini, skins itu kayak template classic. dia pakai kode, kalau template biasa yang dipakai orang2 umum gitu itu udah khusus langsung dari BLOGGER nya, kita tinggal tambahin widget dan yang gitu2, Nggak mesti pakai kode klo template biasa, bloggernya sudah simpen kode template biasa kita, gitu ;)

 
Blogger Kannitha Ananda said...

izin ambil ya kak, credits nya tetep kakak

 
Blogger Keiko-chan said...

Hallo Salsa,aku boleh minta sesuatu gk?bisa gk kamu share cara buat skins?please Sal

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!