Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Monday, 29 July 2013 - 6 People[s]

Bonjour!
10 hari lagi Idul Fitri datang ^o^ Gak terasa ya? Cepet banget waktu.
Oke, tuto ini di request oleh Aichi~
  • Pertama, kamu harus pergi ke http://www.girlsgogames.com/ untuk mendapatkan embed codenya.
  • Pilih game mana yang ingin kamu masukkan ke blog.
  • Scroll ke bawah, kamu akan nemu embed code seperti ini
memasang game di blog, menambahkan game di blog
  • Copy kode itu, lalu paste di "New Post" atau "New Entri" bagian HTML!
  • Atur Width dan Height nya sesuai lebar body blog-mu.
  • Kalau sudah, Save laa~ :)






Blogger Aichi Misaki said...

thanks ka udah di answer!!!

 
Blogger Fryda Aulia said...

Alamat blogmu apa sih???

 
Blogger safira nuril izzah said...

Makasih ya kak tutors nya ;)

 
Blogger Hayu Minangkani Putri said...

Aku juga pernah nyoba tapi malah kupasang di page elements

 
Blogger siti rahmani said...

makasih tutornya kak ...

 
Blogger Tika Eka said...

Makasih Tutornya kak..

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!