Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Saturday, 19 October 2013 - 1 People[s]

       Kemarin malam, aku berburu dividers di google, tumblr, dan devianart sampai jam setengah satu malam. Dan gak sia-sia.. aku dapet banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak banget dividers. Imut imut, kawaii kawaii ;A; aku suka banget semua dividers yang udah aku save ini. Kalian mau? Kalo mau repost, re-freebies, atau segalanya "re" yaa, tolong pake kredit dan link blog aku. Tolong hargain aku, aku nyari ini susah payah demi kalian*eaaaa*

      Gimana? Kawaii kan? Aku aja gregetan ngeliatnya. Oke, tunggu part duanya yaaa~!






Blogger Arnetta Fasya said...

Kak,. Ini bisa di Gunain Di Kayak Bawah Postingan Gitu kan Yah?

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!