Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Thursday, 12 December 2013 - 7 People[s]


Skin thumbnail
    Assalamu'alaikum! Aku comeback nih, aku baru buat blogskins lagi. Judul skin ini aku ambil dari judul lagi Girls' Generation "Love and Girls". Basecode nya dari kak Arrien, thanks kak! Aku udah taruh link kak Arrien di template itu kok. Skin asli dari kak Arrien itu warna warni dan serba Infinite, lalu aku ubah semua jadi warna pink dan serba Girls' Generation. Yang punya akun blogskins, rate skin aku ini ya, hehe. Thanks!






Blogger トッキ said...

keyen :)
maap ga bisa rate, gak punya akun blogskins.com ^^

 
Blogger alya rahimah said...

aku pakai ya kak...

 
Blogger alya rahimah said...

aku pakai ya kak...

 
Blogger Mutiara Nurul Izzati said...

Aku pake yahhh :)

 
Blogger Jennifer Setiawan said...

Aduh kakak ini selalu bwt aku kagum sama skins kakak, pake yah >_<

 
Blogger Nur Arisha said...

Kak gimana ya mau nukar lagunya ?

 
Blogger Bintang Neli said...

Kak, basecode!

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!