Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Thursday, 12 December 2013 - 13 People[s]


     Heyyaa! Aku bikin skin lagi ^o^ Pertama kalinya nih aku bikin skin affieliates. Basecodenya dibuat oleh kak Ehza. Sebenernya di entri kak Ehza itu gak boleh dijadiin basecode :v Aku bujuk dia di chatbox, tapi belum dibales, blognya pun lagi dikunci :(
    Aslinya skin ini warna pink, lalu aku ubah jadi serba biru, dan ada beberapa fitur yang aku tambahin. Jadilah skin "Bluelicious Affie"! Skin ini gabisa diupload ke blogskins, pas aku lihat preview skin ini di blogskins.com hasilnya jadi aneh, jadi aku tulis sendiri aja codenya di blog aku yang khusus untuk ngeshare kode yang puanjaaangg! Hehe. Yang suka skin ini, jangan lupa komentar ya, makasih {}






Blogger safira nuril izzah said...

bagus :v mau pake, tapi males ganti skins affliatesnya ribet --" aku minta lagunya aja yak :v

 
Blogger Salwa Nisrina said...

Loveee It !
I Use This Skin ;)

 
Blogger Anugerah Mullia Ulfa Salsabella said...

Salwa : hehe thanks :)

 
Blogger Maylafaizza Audiva Kyranni said...

Bagus kak! ;D
Aku pakai ya;)

 
Blogger Izdihar Joesan said...

Bagusss....
Aq ijin pake' y..
trims.. :)

 
Blogger Enchanted Berrysailor said...

Aku pake ya kak..

_Orin_

 
Blogger Malva Naya said...

Cara pakenya gimana kak ?

 
Blogger Iswara Aulia Widasari said...

aku pakai yaa,

 
Blogger Fia Tanduklangi said...

Izin ambil lagu kak!

 
Blogger Zahra Tiffany said...

Basecode ya ka

 
Blogger Wafia Multazima said...

izin pakai ya kak.. ^^_^^

 
Blogger Deena Hassan said...

Saya guna ya!

 
Blogger Salma Novyanti Subarkah said...

Kakk, boleh nggak, ambil gambar 'You're Next!' itu?

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!