Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Wednesday, 7 May 2014 - 3 People[s]

Skin screenshot
       Belakangan ini aku lagi seneng bikin blogskin nih, jadi kalo ada yang mau request warna silahkan aja^_~ Nah kalo skin bertema ungu plum ini request dari Faradina, guys! Dan BURBERRY itu sebenernya nama merk pakaian terkenal. Dan sekali lagi untuk gambar artikel testnya, yaitu musisi wanita favorit aku Taylor Swift.
       Basecode lagi lagi dari kak Afiqah, linknya udah aku taruh di kode skin itukok. Semoga kalian suka sama skin ku ini. Jangan remove kreditnya, oke?






Blogger Mufi Fida said...

Bagus kak ^_^
Testing
Test
Testing dari Fida :)

 
Blogger seizza az zahra said...

Kak Salsa, aku minta request bikinin blogskin dong! Thaks ya

 
Blogger Bunga Adjeng Ayu said...

Kak, aku lg blogwalking, skalian ijin ya, minta slh 1 blogskin-nya... oya, klo blh request tlg bikinin blogskin bwt aq yg bernuansa ungu dan gambarnya Taylor Swift... heheheh... makasih, Kak! :) (nice bloggggg)

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!