Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Monday, 16 June 2014 - 2 People[s]

Assalamu'alaikum,
       Kemarin aku membuat banner baru untuk blogku menjadi tema abu-abu dan simple. Banner aku yang dulu itu berwarna pink, sedangkan sekarang blog aku ini sudah enggak serba pink lagi, jadi aku mutusin untuk buat banner baru.
       Bagi kalian yang pernah exchange banner sama aku, tolong diganti sama yang baru ini yaa:) Banner yang lama mah buang aja (?) Mohon gak ada yang plagiatin banner baru aku ini ya hehe. Yang belum pernah exchange banner sama aku, ayo kita exchange^_~








Blogger Karissa Alea said...

exchange tapi kok code nya... gak keluar kalo udh di copy???

 
Blogger Lion Sombolinggi' said...

Kak Exlink yah sekaligus bannernya :)

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!