Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Wednesday, 4 September 2013 - 6 People[s]

Hai hai haai. Ini di request oleh Cindy. Kayak gini bentuknya :
scrollbar blog comel, scrollbar comel


  • Want? want? want? Oke dashboard > Template > Edit HTML. Cari kode
#outer-wrapper

  • Copy dan paste kode ini tepat di atas #outer-wrapper

::-webkit-scrollbar {
width:8px;
height:8px;
}
::-webkit-scrollbar-track-piece  {
background-color: #FFDCF7;
border: 3px solid #FFFFFF;
}
::-webkit-scrollbar-thumb:vertical, ::-webkit-scrollbar-thumb:horizontal {
background: url(Url Background Scrollbar);
border: 1px solid #FFFFFF;
}

  •  Yang lain silahkan atur sendiri :)







Blogger Maya Fitriani said...

Ka salsa, backgound blog siapa aja boleh pakai. kalau kaka bikin bckgound abis itu dicopas kaka boleh" marah-marah tapi itu buka credit untuk kaka yang buat nya -_- (?) #sotau? Cuekin aja

 
Blogger Dhyani Paramita said...

Kak, hmm... kok aku coba gk bisa ya? Apa aku internet nye eror? TT^TT

 
Blogger Inex Aryanty said...

mungkin kamu salah tempat taronya, coba baca lebih teliti lagi :) okay?

 
Blogger Arnetta Fasya said...

Maya, Itu hak orang karena bisa aja nyarinya susah!
Emang kamu mau, Kalau kamu nyari Background berjam jam lamanya trus di ikutin orang? Jawab aja iya, karena kamu ngak merasa keberatan .. Tapi kalo orang lain?!

Kak Salsa : Maaf OOT dan bikin Ribut Box Comment kakak

 
Blogger fridajulia sherryl u said...

Udeh jangan pada berantem napa :3

 
Blogger Mutiara Nurul Izzati said...

buat blogskins kak?? :33

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!