Salsa's Tutobies Blog // Vacuum
HOME ABOUT RANDOMS TUTORIAL FREEBIES FRIENDS RULES SKINS OLSHOP












Friday, 18 October 2013 - 4 People[s]

       Alhamdulillah, aku berhasil membuat skin untuk yang kedua kalinya. Kalau skin pertama ku serba ungu, kali ini serba biru! Bentuknya persis dengan blog aku yang kedua. Cuma sedikit yang aku ubah. Full edit by me, and basecode by AtinTory.

blogskins, cute template, blue skin, blog, kawaii template, blue template
       Pembuatan skin ini gak selama skin I'm Tangled Up! karena ini tinggal copas aja skin blog kedua aku itu. Cuma tinggal ubah header, kredit, about, sama gambar gambar gif disetiap page. Yang punya akun blogskin, tolong rate skin aku ini yaa. Makasih ^^






Blogger Imelda Silvia said...

permisi
boleh tau gak gimana cara pasangnya,
udah berkali kali aku coba tetep gak bisa--"
boleh minta tolong ajarin?

 
Blogger Pradnya Paramita said...

kak, aku ambil skins yang ini ya. Thanks :)

 
Blogger Mutiara Nurul Izzati said...

ambil basecode yaa. Kredit gak hilang kok :)

 
Blogger Wafia Multazima said...

izin ambil skins ya kak, aku amil codenya di website blogskins

 

Post a Comment

for your info
about

[Ordinary girl with extraorninary idea]
Hello ! My name is Anugerah Mullia Ulfa Salsabella. You can call me Salsa. Born at 2000 line. Live in Bekasi, West Java. Proud to be part of swiftie and directioner.

Do follow me
Besties

hide and seek
Secret box

1 2 3 4
This is Navigate around. Please read this :
1 = Ask.fm box
2 = My sites
3 = Blog stats
4= Search box

shout what ever
tagboard

I'm sorry, but the chatbox is not available now because I'm in HIATUS mode. You can contact me on facebook or twitter^-^

related post
archives

Big claps for them
credits

© 2013 - Full Template by Salsa. Somebody help me is Gh R A Y. I took many part of this blog by many skins, so big thanks to blogskins.com, espesially to Uhbmy and there's no basecode. Best viewed is in Google Chrome (Recommended). Don't ever dare to open my page source and copy any content from this site!